Strategie voor bij de koffie

donderdag 20 december 2012

Op vrijdag 14 december j.l. organiseerde Schaëfer & Company de eerste "open coffee". In het bijzondere Conservatorium Hotel in Amsterdam stond de bijeenkomst in het teken van het afstudeeronderzoek van Casper Staat over de integratie van IT na een acquisitie of fusie. Het onderzoek werd becijferd met een 8 wat dus alle reden was voor een feestje, maar ook voor het bedanken van degenen die hadden meegeholpen aan het onderzoek.

boek

Het thema voor deze bijeenkomst was: kennis maken en kennis delen. In lijn met dit thema presenteerde Casper de resultaten van zijn onderzoek en werd zijn scriptie in een stijlvol vormgegeven boek uitgereikt aan de aanwezigen. Hierna volgde een interactief gedeelte waarbij de aanwezigen met behulp van custom-made fortune cookies hun mening over de aanpak en strategie van Schaëfer & Company deelden.

Na deze leuke en leerzame sessie werd er afgesloten met een lekkere lunch, verzorgd door de mensen van het Conservatorium Hotel. Zie ook de foto's hieronder!

Met deze open coffee wilde Schaëfer & Company laten zien hoe belangrijk de "&" Company is: de "&" van klanten, partners en anderen die nauw betrokken zijn bij de verdere groei van Schaëfer & Company . Dit belang zal ook in 2013 worden benadrukt en met het succes van dit eerste Schaëfer & Company event zullen er ook in 2013 meer strategie voor bij de koffie bijeenkomsten georganiseerd worden.

Om de scriptie van Casper in boekvorm te bekijken, klik hier (pdf).

Fotoverslag Open Coffee Schaëfer & Company

strategie-bij-de-koffie 

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief