Steef Peters

Na het behalen van de doctorstitel in elementaire deeltjesfysica maakte Steef Peters de overstap gemaakt naar informatietechnologie en strategie. Dit resulteerde is een benoeming tot manager van de divisie computerdiensten zoals direct marketing en elektronische betaalsystemen bij een dochter van de NMB Bank (nu onderdeel van ING). Vervolgens werd hij benoemd in het management team van Leaseplan Holding als CIO. Na 10 jaar werd hij gevraagd als deeltijd hoogleraar aan de Vrije Universiteit van Amsterdam op het gebied van strategie. Daarnaast richtte Peters een adviesbedrijf in Nederland op, H&S Smart Solutions, en een IT outsourcing bedrijf in de Filippijnen. Vanuit H&S Smart Solutions heeft hij verscheidene interimtrajecten gedaan onder andere in samenwerking met M&I/Partners. Sinds 2006 is hij academisch directeur bij Lemniscaat, School of Management, een werkmaatschappij van Conclusion. Daarnaast is hij verbonden aan de Universiteit van Reading, UK, en het Beijing Institute of Technology, China.

Peters' vakgebied is strategie en het vertalen van nieuwe technologische mogelijkheden in nieuwe verdienmodellen en bedrijfsprocessen. Zijn interesse ligt bij het ontwikkelen van academische modellen hierbij samen met anderen, het begeleiden van onderzoek en het geven van onderwijs. Daarnaast ligt zijn interesse deze kennis samen met anderen ook toe te passen binnen (nieuwe) bedrijven. Hierbij gebruikt hij zijn brede ervaring, maar ook zijn creativiteit zowel op het gebied van nieuwe mogelijkheden maar ook door het gebruik van poëzie en fotografie.

 steef-peters-schaefer-co

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief