Missie, visie en werkwijze

Onze opdrachtgevers hebben de afgelopen jaren allerlei redenen gehad om tijdelijk een interim manager of adviseur in te schakelen. Een vacature, een organisatorische wijziging, een ingrijpende bezuiniging of vernieuwing. En vaak een combinatie van factoren.

Vanuit Schaëfer & Company geven wij extra aandacht aan waardeverhoging van de organisatie. Waardeverhoging voor de klanten, voor de medewerkers en daarmee voor de gehele organisatie. We doen dat met visie en leiderschap, inhoud, gevoel voor realiteit. En introduceren daarbij een manier van werken die zorgt dat vergelijkbare problemen en uitdagingen in de toekomst door de organisatie zelf kunnen worden opgepakt. Met sterke teams. En zichtbare resultaten.

Schaëfer & Company brengt interim management en business development met inhoud, visie en leiderschap. Missie van Schaëfer & Company is om behalve de klus te klaren en het probleem te kraken, het vermogen te brengen om toekomstige problemen zelf op te lossen. Ons motto is dan ook 'Eerst een richting, dan samen op pad en dan zelfstandig verder'.

Dit motto is vooral ook een manier van werken. Een manier die in de jarenlange praktijk is uitgekristalliseerd maar altijd in beweging blijft. 

Spirit. Visie. Leiderschap. 

De bagage die je meebrengt, bepaalt je voorsprong bij het vinden van de oplossing. De interim managers van Schaëfer & Co hebben die inhoud. En ook de visie die nodig is om een organisatie naar een hoger niveau te brengen. Onze jarenlange ervaring  in zowel commerciële als non-profit organisaties is daarbij van grote waarde.

Naast visie en inhoud is ook belangrijk wat de interim manager als persoon meeneemt naar een organisatie. De energie die hij of zij brengt. De liefde voor het werk. De gedrevenheid om resultaat te boeken. Het vermogen een plezierige sfeer te creëren en de mensen om zich heen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat noemen wij leiderschap. Dat leiderschap brengt de spirit terugkomt in uw organisatie. En spirit, visie en leiderschap zijn net zo belangrijk als strategie.

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief