Methodes die werken

Op basis van onze ideeën over (verander)processen, management, resultaat en het functioneren van teams ontwikkelden we eigen methodes. Methodes die voortdurend aan de praktijk worden getoetst en aangescherpt.

Creation one

Een concept voor een werkwijze waarbij het vermogen om toekomstige, vergelijkbare problemen op te lossen in de vezels van de organisatie gaat zitten. De basis wordt gelegd door Schaëfer & Company, vervolgens werken we samen en tot slot kan de organisatie het zelf.

Public management solutions (PBLC)

Een concept gericht op de besturing van organisaties dat expertise en ervaring op gemeentelijk gebied en op het maatschappelijke terrein van zorg en onderwijs koppelt aan een stevige visie. Financieel of organisatorisch. Ook geschikt voor trajecten rond informatievoorziening en besluitvorming binnen complexe organisaties.

TeamBranding

Een sterk team bouwen is een belangrijke stap waarbinnen leiderschap en visie vorm moet worden gegeven. Een dagje op de hei is dan niet genoeg: het team moet zichtbaar zijn, uitstraling hebben, herkenbaar zijn, believers creëren en samen écht  een team zijn. Teambranding gebruikt daarbij de aanpak van het merk-denken: sterk team, sterk merk.

Paraplu concept

Een ontwikkelmethodiek waar je voor probleemoplossing een samenhangend pad creëert. Centraal staat dat je de verschillende facetten van het probleem dat je oplost telkens toetst. Elke stap die je zet, is een overbrugging. En al die boogjes lopen rond een steel. Het handvat om het veranderproces te kunnen sturen. In de vorm van een paraplu.

 

 

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief