Mai Groenevelt

Mai Groenevelt (1987) is werkzaam als consultant en copy writer bij Schaëfer & Company. Aan de Universiteit van Amsterdam behaalde zij haar bachelor Politicologie en master Sociologie. Naast haar werk als consultant begeleidt zij aan de HvA afstudeerders in het schrijven van hun scripties. Zij heeft jarenlange ervaring als docent maatschappijleer.

In haar rol als consultant voor Schaëfer & Company heeft zij het organisatieonderzoek voor de Kredietbank Amsterdam mede uitgevoerd. Op dit moment ondersteunt zij de implementatie van het afdelingsplan dat uit het organisatieonderzoek is voortgekomen. Dit doet zij door evaluaties uit te voeren, onderzoek te doen naar gebruikersdata en rapporten te analyseren om te komen tot het ontwikkelen van protocollen voor de bevordering van samenwerking tussen verschillende partijen. Tevens ontwikkelt zij een managementinformatietool voor de Kredietbank.

Mai interesseert zich voor gemeentelijk beleid gericht op grootstedelijke problematiek. Zij is analytisch en omgevingsgericht. Uitbreiding van kennis is een persoonlijke drijfveer. In dat kader volgde ze bijvoorbeeld een cursus Politiek-Bestuurlijke Sensitiviteit. Met haar eigen bedrijf Mai Work biedt zij ondersteuning in het doen van onderzoek, procesbegeleiding, projectmanagement en het schrijven van beleidsstukken en rapportages.

 

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief