José Korwa

José Korwa is een ervaren projectleider en business consultant die haar sporen heeft verdiend in het begeleiden van grootschalige projecten bij de regionale en provinciale overheid en de financiële sector.

José is een stressbestendige teamplayer met een warme, hartelijke persoonlijkheid. Ze werkt gestructureerd, binnen het gestelde kader en budget, en houdt zich aan afspraken. Met haar sterk ontwikkelde analytisch vermogen en gevoel voor de verhoudingen binnen een organisatie beweegt ze zich gemakkelijk op alle niveaus.

De grote kracht van José is dat ze complexe processen beheerst en stuurt, en tegelijkertijd oog houdt voor de menselijke maat. Ze is empatisch en boekt haar successen vooral door zich te richten op wat mensen verbindt. José voelt zich in uiteenlopende rollen op haar gemak, maar in een coachende, leiderschapsrol komt zij het best tot haar recht.

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief