Casper Staat

Casper Staat (1988) is werkzaam als Business Consultant en projectleider bij Schaëfer & Company. Hij heeft zijn master Strategy & Organization behaald aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zijn afstudeeronderzoek richtte zich op integratie van IT-systemen tijdens een fusie: een belangrijke strategische en operationele succesfactor naast andere veranderstrategieën.

Tijdens zijn recente opdracht bij een grote regionale uitvoeringsdienst/Omgevingsdienst, een fusie-organisatie van ca. 360 FTE, was hij als projectleider betrokken bij het ontwerp en implementatie van de bedrijfsvoeringsfunctie en de daarbij behorende outsourcing van de ICT, HRM, Facilitaire en PSA functies. Daarnaast adviseert Casper over de inrichting van de front office en de daarvoor noodzakelijke contractstructuur. Casper is in staat relaties te leggen tussen de verschillende disciplines van het werkgebied van de bedrijfsvoering en is gewend te werken onder hoge druk binnen een politieke context met verschillende belangen.

Caspers interesse ligt bij het analyseren en (her)inrichten van processen (LEAN) met de focus op de klant, waarbij hij door goed samenwerken draagvlak creëert voor oplossingen die ook geborgd zijn binnen de betrokken organisatie. Binnen projectteams is hij flexibel inzetbaar in diverse rollen en weet door zijn integrale aanpak veranderprocessen te versnellen en te vereenvoudigen.

Casper heeft ervaring in de bancaire sector en gemeentelijke en semi-overheid.

Track record

 Casper Staat, business consultant en projectleider bij Schaëfer & Company

Commercieel én non-profit

Schaëfer werkt voor leasebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, wholesale, grote gemeenten en zakelijke dienstverleners.

 

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Mail Eugène op info@schaefer.nl of bel 06 51138003. Oók als je je wilt aanmelden als professional! 

 

Aanmelden nieuwsbrief